Egyéb

Blog | hőség

ID-100165004Tudom, hogy több mint 3 napja volt már, hogy írtam, de ez a hőség kikészít. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem ilyen időben nincs kedvem semmit se csinálni, tudjátok csak úgy lenni 😀
Na meg persze egyre többet stresszelek az iskolakezdésen, nem is a tanulás vagy az érettségi miatt, hanem az osztálytársak miatt.. Volt egy kis nézeteltérésem az egyikükkel és tudom, hogy nem kéne foglalkoznom vele, se azzal amit mondott, de megbántott. Mondjuk ő nem az a típus, aki annyira megbánná. Csak beszél ész nélkül, mondja a magáét, elég bunkó módon. Gondolom találkoztatok már ti is ilyen emberekkel.

Ezen kívül persze próbálom kihasználni a maradék időt, mostanában belemerültem kicsit a WordPress-be,hogyan működik,hogy lehet saját témát létrehozni. Ezzel fejlesztve a php,html és css tudásomat. Egyszer biztos hasznát veszem még ennek a tudásnak.

Wp mellett próbálom magamat fizikailag formába hozni, rátaláltam az ún. tabata mozgásra,melynek lényege hogy néhány percig tornázol aztán szünet és megint torna. Így elvileg sokkal több gyakorlat elvégzésére vagy képes. Habár így sem könnyű.

/A következő bejegyzés 1 hét múlva várható:D/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s