Egyéb

Prog,elmélkedés| blog

clean-coding-best-practicesA napokban nem volt blog bejegyzés, ezért gondoltam, hogy itt az ideje. Mostanában főleg a programozás foglal le, gyakorolgatom az érettségi feladatokat, ha netalán úgy döntenék, hogy emeltezni kell/akarok. Habár még azt, se tudom hova szeretnék menni továbbtanulni, de semmiképp sem akarom, hogy azért ne vegyenek fel, mert nincsenek pluszpontjaim.
Azon gondolkoztam mostanában (meg egyébként állandóan), hogy az idő milyen gyorsan telik.  Még csak most kezdem a középiskolát és lassan vége,hiányozni fog. Meg persze utána egyetem, az pedig már teljesen más, mint most.
Na meg persze nem csak ez a négy év telik gyorsan,de a nyár is, nem tudom ti hogy vagytok vele, de és sosem unatkozom, mindig van mit csinálni. Foglalkoznom kell a bloggal is, próbálom beindítani,rendszeres olvasókat, követőket szerezni, ehhez minél gyakoribban cikket kell írnom. És hát a téma megválasztás sem egyszerű feladat, ami engem érdekel az másokat nem biztos…A blogolás mellett próbálkozom a főzéssel , több-kevesebb sikerrel, és rákattantam a Devious Maids című sorozatra. Ha van időtök nézzetek meg egy-két részt 😀

/A következő bejegyzéssel maximum három nap múlva jelentkezem./

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s