Egyéb

Tervek a nyárra

ID-100147018A nyárnak több, mint a fele eltelt már,de van még néhány megvalósítandó dolog.

Először is szeretnék még sok-sok bejegyzést írni a blogra, és beindítani, kicsit népszerűsíteni. Azonban még nem igazán tudom milyen témában kellene írnom, így írok mindenféle témában 2-3 naponta, mindenki találhat megfelelő olvasnivalót.
A blogon kívül szeretnék több időt fordítani a mozgásra, szeretnék egy kicsit izmosodni. Sajnos meg fog szűnni /megszűnt a kedvenc tornám a városban, és nem lehet tudni mikor lesz újra, ha lesz egyáltalán. Emiatt próbálkozom az úszással és a tornás dvd-kel.  Ezek közül viszont egyik sem a legjobb mozgásforma nekem, az uszoda viszonylag messze van (mondjuk legalább edzek addig is míg oda eljutok) és a klóros víz nem tesz jót a bőrömnek és a hajamnak. A dvd-hez pedig kitartás kell, sokkal hamarabb abbahagyja az ember, mivel egyedül csinálod.
Emellett szeretnék többet találkozni a barátaimmal, időmből bőven kitelne, de tudjátok hogy megy ez az egyik nyaral, a másik dolgozik, a harmadik barátozik/barátnőzik. Szinte lehetetlen olyan időpontot találni, ami mindenkinek megfelel, ha kevesebben vagyunk viszont nem ugyanolyan. Hátha majd a nyár további részében jobban összejön.
Ezenkívül gyakorolnom kellene picit matekból és programozásból. A matekkal nem az a gond, hogy nem tudom , csak sok figyelmetlenségi hibám van, az pedig csak gyakorlással szüntethető meg. Programozásból emelt szintű érettségin gondolkozom,ezért újra át kellene néznem az alapokat és rengeteg feladatot kellene megoldani.

Remélem ez a cikk hasznos volt számotokra, és ad egy kis motivációt, hogy ti is elérjétek a kitűzött célokat. Nekem pedig segít észben tartani, hogy mit szeretnék elérni a nyáron.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s