Egyéb

Blog

Mostanában jöttem rá,hogy már egy hónap eltelt a nyári szünetből. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem nagyon gyorsan telik pedig nem is csinálok semmi komolyabbat.(persze van még néhány tervem a nyárra) És hát már csak másfél hónap és itt a szeptember, nem igazán várom hisz ez az év lesz a legnehezebb. Táncpróbák, szalagtűző,ballagás,érettségi(!).

Talán a kíváncsiság miatt várom csak egy picit, na meg persze “felnőtté válás” és jó lenne végre megszabadulni az iskolától – vagy legalábbis bizonyos tantárgyaktól. Utána egyetem,könnyebb biztosan nem lesz , de legalább kevesebb a kötöttség. És soha többé nem kell találkoznom azzal néhány “kedves” emberrel, akik megkeserítették vagy legalábbis elrontották az életem és a kedvemet párszor. Habár van olyan is, aki hiányozni fog, meg a sok idiótaságuk.

Na de majd meglátjuk, biztosan túlélem ezt az évet is, mint az összes többit. Szeretném idén a legjobbat kihozni magamból, és nem foglalkozni semmi mással. Szerencsére már a jogsi és a nyelvvizsga is megvan, azokkal már nem kell bajlódnom. Remélem sikeres tanév lesz.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s