Egyéb

Bloggal kapcsolatos tapasztalatok 2 hét után

ID-10055355Még 2 hét se telt el a blog elindítása óta, viszont már akadt néhány nehézség. Először is a kezdeti lelkesedés már nincs meg, illetve az egész blogom csak én olvasom és így elég nehéz folytatni. Viszont ha belegondolok nincs az a hülye, aki egy lényegében üres blogot olvasgatna, ezért hirdetni, “megjelentetni” még nem akarok. Előbb szeretnék írni legalább 10-20 bejegyzést, csak tartsak ki addig. Arra is figyelnem kell, hogy tényleg minőségi cikkek legyenek, értelmes témában, legalább 100-200 szóval, tagolva, képekkel.

Azt hittem tök egyszerű a blogolás de egyáltalán nem, a bejegyzések nem írják meg magukat és azon is agyalnom kell miről írjon, és hogy az tényleg érdekelne- e valakit. Na meg mennyire maradjak egy adott témában, mennyire térhetek el. Valójában ez az én blogom, de valahogy mégsem az csinálom amit én szeretnék.
Illetve meg kellene tanulnom kifejezni magamat, helyesen, minél hosszabban.

Ráadásul visszajelzésem sincs, hogy érdekes-e egyáltalán amit írok/csinálok. Na de nem baj folytatom legalább a nyáron, aztán majd meglátom. 2 hét múlva leírom újra a tapasztalataimat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s